top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Komen jullie ook aan huis mijn wagen reinigen?

Natuurlijk. Wij kunnen uw wagen bij u thuis of kantoor reinigen, zolang er voldoende werkruimte is zodat we makkelijk toegang hebben tot onze trailer. We hebben wel stroomvoorziening nodig; watertoevoer mag maar indien dit niet mogelijk is, zorgen wij hier zelf voor. Bekijk de mogelijkheden en laat ons weten welk pakket u verkiest.
 

Wat veroorzaakt die haarfijne cirkelvormige krasjes in de lak?

Dit noemen we "swirls" en zijn simpelweg superfijne krasjes in het lakoppervlak. Ze worden meestal veroorzaakt door onjuiste was- en droogtechnieken of door het afvegen van de wagen met een droge doek (wanneer de auto bijvoorbeeld stoffig is). Dit is vaak het meest zichtbaar op wagens met donkere lak. De enige oplossing hiervoor is een polijstbeurt.

We verkopen onze auto, kunt u hem er weer als nieuw laten uitzien?

Jazeker. Met het oog op verkoop is dit een heel goed idee; het verhoogt uw kans op verkoop, het laat een goede indruk achter bij de potentiële koper en u zal een hogere prijs kunnen vragen. Wij streven naar perfectie - in de mate van het mogelijke -, ook bij oudere wagens. Bekijk zeker onze verschillende waspakketten.

Wat is kleien en hoe zie ik of mijn auto gekleid moet worden?

Wij raden aan een wagen te kleien als de lak korrelig en vervuild aanvoelt. Dit gebeurt met een soort kneedbare klei waarmee wij hardnekkige verontreiniging in de lak, die niet te verwijderen is met een gewone wasbeurt, wegwerken. Na het kleien voelt de lak weer als nieuw. Er zijn tal van goede producten op de markt maar voor een gespecialiseerde aanpak, verwijzen wij u naar ons aanbod.

Is een carwash schadelijk voor de lak van mijn auto?

Ondanks dat dit snel en goedkoop is, is het resultaat dat ook. Automatische wasstraten gebruiken borstels die krassen en swirls in de lak veroorzaken. Prima voor de ik-gebruik-mijn-auto-van-A-naar-B-mensen, maar de echte petrolheads (jij?) verkiezen een professionele wasbeurt. Met de hand. Niet met ruwe borstels. 

bottom of page